HABERLER
Hardallı Izgara Et
Doğadaki her yiyecek sağlığımız için yararlıdır, sadece ölçüsünü iyi bilmek gerekir. Kalorisi ayarlanmış bu özel yemek tariflerimiz ile damağınız yeni lezzetlerle tanışacak.
Malzemeler,
1 kuzu külbastı veya biftek
1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi
1 çay kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı susam
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tuz, kekik, karabiber
Hazırlanışı,
1.Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın.
2.Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın.
3.Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın.
4.Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin.
5.Sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Doğadaki her yiyecek sağlığımız için yararlıdır, sadece ölçüsünü iyi bilmek gerekir. Kalorisi ayarlanmış bu özel yemek tariflerimiz ile damağınız yeni lezzetlerle tanışacak.
Malzemeler,
1 kuzu külbastı veya biftek
1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi
1 çay kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı susam
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tuz, kekik, karabiber
Hazırlanışı,
1.Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın.
2.Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın.
3.Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın.
4.Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin.
5.Sıcak veya ılık olarak servis yapın.