HABERLER
Karnıbahar ve Çiçeği

Malzemeleri,

Bir adet karnıbahar
İki adet yumurta
Bir bardak yağsız süt
Bir çorba kaşığı un
İki çorba kaşığı sıvıyağ
1,5 çay kaşığı tuz
1,5 çay kaşığı karabiber
1,5 çay kaşığı kırmızı toz biber

Yapılışı ,

Çiçeklerini ayırdığınız karnıbaharları yaklaşık 15 dakika suda haşlayın. Bir kap içinde önce yumurtaları, sonra sütü, daha sonra da unu ekleyerek güzelce çırpın. İçine baharatları ve tuzuda ekleyerek harcı oluşturun. Haşlanan karnabaharları karışıma buladıktan sonra yağlı fırın tepsisine dizin. Önceden ısıttığınız fırında 180 derecede pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

Her hakkı mahfuzdur, tüm bilgiler Hypoxi Gmbh firmasından alınmıştır. zayıflama Web Tasarım: By İnanir