HABERLER
Lahana Diblesi

Malzemeleri,

İki adet orta boy patates
Bir orta bağ karalahana
Bir tane havuç
Bir tatlı kaşığı tereyağı
Bir çorba kaşığı zeytinyağı
1,5 bardak pirinç
İki tane soğan
Karabiber ve tuz

Yapılışı ,

İnce kıyılan lahanalardan bir katını yemek yapacağınız tencereye yerleştirin Üzerine pirinci ekleyip ardından patates ve havuçları küp şeklinde doğrayıp soğanları da ekleyin. Geride kalan lahanaları da üzerlerine ekleyip iki bardak su ile tuzu da ekledikten sonra yemeğe pişmeye bırakın. Pişmeye başladığı anda da yağları ve baharatı da ekleyip karıştırdıktan sonra yemeği demlenmeye bırakın.

Her hakkı mahfuzdur, tüm bilgiler Hypoxi Gmbh firmasından alınmıştır. zayıflama Web Tasarım: By İnanir