HABERLER
Limonlu Kek
Tadıyla ve güzel görünümüyle akıllardan çıkmayacak bir tat. Diyetinizi bozmadan damak tadınıza farklı bir tat katacak olan limonlu kek tarifinin malzemeleri.
Malzemeleri,
4 adet taze marul yaprağı
4 adet balıkçı limon
200 gr light ton balığı
2 tatlı kaşığı limon suyu
Bir adet haşlanmış yumurta
2 çorba kaşığı mayonez
Tuz ve karabiber
Yapılışı ,
Servis tabağı içine marulları yerleştirin. 4 adet limonu ortadan ikiye bölüp içlerini bir kaşık yardımıyla boşaltın ( limonların altlarından küçük parçalar kesin böylelikle düz dururlar). İçleri boşaltılan limonları marulların üzerine yerleştirin. Çatal yardımı ile ezilen ton balıklarının içine haşlanıp küçük parçalara bölünen yumurtaları, mayonez, karabiber, tuz ve limon suyunu da ekleyip iyice karıştırın. Karıştırılan malzemeleri limonların içine doldurarak servise hazır hale getirin.
Tadıyla ve güzel görünümüyle akıllardan çıkmayacak bir tat. Diyetinizi bozmadan damak tadınıza farklı bir tat katacak olan limonlu kek tarifinin malzemeleri.
Malzemeleri,
4 adet taze marul yaprağı
4 adet balıkçı limon
200 gr light ton balığı
2 tatlı kaşığı limon suyu
Bir adet haşlanmış yumurta
2 çorba kaşığı mayonez
Tuz ve karabiber
Yapılışı ,
Servis tabağı içine marulları yerleştirin. 4 adet limonu ortadan ikiye bölüp içlerini bir kaşık yardımıyla boşaltın ( limonların altlarından küçük parçalar kesin böylelikle düz dururlar). İçleri boşaltılan limonları marulların üzerine yerleştirin. Çatal yardımı ile ezilen ton balıklarının içine haşlanıp küçük parçalara bölünen yumurtaları, mayonez, karabiber, tuz ve limon suyunu da ekleyip iyice karıştırın. Karıştırılan malzemeleri limonların içine doldurarak servise hazır hale getirin.